Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Facebook
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

06 20 9 910 930
06 1 221 1192

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

Európai haj

Mielőtt európai hajat vásárolna, olvassa el az alábbiakat:

Európai haj – konkrétan magyar haj – tekintetében Közép-Európa legnagyobb hajválasztékával rendelkezünk.

Ha minőségi európai hajat szeretne keressen fel minket!

magyar hajak

Mit jelent az, hogy osztályozott európai haj?

 

Választékunkban több száz natúr, festetlen copfból válogathatnak az érdeklődők. Ezeket kiosztályozva áruljuk, vagyis a copfokból már ki vannak szedve a rövid hajszálak, nincs bennük hulladék! Az "osztályozott haj" ugyanis nem minőségi jelző, hanem a rövid szálak kiszedését jelenti. Az olyan copfokat, amelyekből a rövid hajszálak még nincsenek kiszedve, tilos felhasználni hajhosszabbításhoz! Viszont a kiszedés során a copf tömegének 15-30 %-a elvész, így a kereskedők jobban szeretik osztályozatlanul értékesíteni a hajhosszabbításra szánt póthajakat.

Az osztályozatlan póthaj könnyen felismerhető: fent sokkal tömörebb a benne lévő rövid hajszálak miatt, és felül van összegumizva. Az osztályozott haj viszont középtájon van összefogva, gumizva, és egyenletesebb vastagságú.

 

Ázsiai vagy európai haj?

Mi nem a mindenütt megtalálható, mindenki által árult durvább szálú, sötét színű ázsiai hajakat kínáljuk európai haj jelzővel illetve! Nálunk a világosabb színekben elérhető, finom, vékonyszálú magyar hajakból válogathatnak vásárlóink, amik természetesnek és esztétikusnak hatnak egy európai ember által viselt hajhosszabbításnál.

Napjainkban az európai nők többsége színezi, festeti, daueroltatja, vasalja a haját, és ezen műveletek káros hatásait balzsamokkal, pakolásokkal, különféle hajvég ápolókkal próbálja kompenzálni. Azonban ezek a regeneráló szerek csupán felszínes megoldást nyújtanak, a haj szerkezete ettől még károsodott marad. Márpedig a szerkezetében súlyosan roncsolt haj alkalmatlan a hajhosszabbításhoz való felhasználásra.

Fentiek miatt egyre nehezebb a hajhosszabbításra alkalmas európai hajak megtalálása, begyűjtése, ám ennek ellenére szinte mindenki ilyen európai hajat árul. Összesen sincs annyi levágott európai copf a Földön, mint amennyit Magyarországon hirdetnek európai haj gyanánt az ún. "hajkereskedők". Eláruljuk: az a sok sötétbarna, vastag szálú haj, mind Kínából és Vietnamból származik.

Mi az európai hajak mellett ázsiai hajakat is árulunk, négy különböző ázsiai területről hozunk be hajakat. Ezért nálunk össze lehet hasonlítani, meg lehet nézni, meg lehet tapintani, hogy mi a különbség az ázsiai haj és az európai haj között.

 

Honnan származik az általunk forgalmazott európai haj?

A nálunk kapható copfokat olyan területekről gyűjtjük be, amelyek többségében magyarok laknak, így ezek a legalkalmasabbak a magyar nők számára a hajhosszabbításhoz, hajpótláshoz. Fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk kínált póthajak vegyszerkezeléstől mentesek legyenek. Ennek köszönhetően egészséges, gyönyörűen fénylő, természetes színű, VALÓDI NYERS EURÓPAI HAJAT tudunk biztosítani.

Mivel a copfokból az osztályozás során kiszedjük a rövid szálakat, így azok tökéletesen alkalmasak hajfelvarrás, hőillesztés, mikrogyűrűzés, stb. előkészítésére, vagyis tresszelésre (hajfelvarráshoz) és tincsezésre (hőillesztéshez, mikrogyűrűzéshez). Professzionális eszközökkel és szerszámokkal rendelkezünk, így megrendelés esetén mind a tresszelést, mind a tincsezést el tudjuk végezni hajveszteség nélkül.

 

Mi a helyzet az ázsiai hajakkal?

Természetesen, választékunkban megtalálhatóak a sötétebb színű ázsiai hajak is, de mi ezeket nem nevezzük európainak! Áruk is sokkal olcsóbb, mint az európai haj esetében; 26-30.000 Ft / 100 gr. árban kaphatóak kiosztályozatlanul! A különbség más hajkereskedőkkel szemben, hogy mi elmondjuk ezek tényleges származását és nem próbáljuk európai hajként eladni.

A valódi európai haj lényegesen drágább, mert beszerzése költségesebb és egyre nehezebb jó minőségűt találni. Gondoljon csak bele: Hány magyar lánynak van festetlen, nem fazonra nyírt, nem vasalt, nem dauerolt frizurája? Mert mi az ilyen hajakat meg sem vesszük, hiszen ezek már alkalmatlanok hajhosszabbításhoz.

Természetesen nem minden esetben, és nem kizárólag az európai haj a legmegfelelőbb a hajhosszabbításhoz, de azoknak, akiknek igazán vékonyszálú, sérülékenyebb és világos hajuk van, nagy eséllyel csak az európai hajak között lehet megfelelőt találni.

 

Miért előnyös választás az európai haj?

Manapság egyre többen döntenek a hajhosszabbítás, illetve a póthaj alkalmazása mellett. Ennek legfőbb oka az, hogy a legtöbb nő gyönyörű, hosszú, dús hajkoronára vágyik. Azonban a rendszeres vegykezelés, hőkezelés erősen roncsolja hajunkat, emellett sokaknak alapvetően nem nő olyan ütemben, ahogy azt szeretnék. Természetesen a póthaj azok számára is előnyös, akiknek ritka, vékonyszálú és lelapuló a hajuk.

Ahhoz, hogy eldönthessük, milyen póthajat válasszunk, érdemes konzultálni valóban megbízható, tapasztalt szakemberrel. Az európai haj főként azok számára javallott, akiknek világosabb árnyalatú és vékony szálú a hajuk.  Tény, hogy az európai haj sokkal ritkább, nehezebben beszerezhető póthaj alapanyag, ezért unikumnak számít. Ez az oka annak, hogy a legtöbb "hajkereskedő" európai haj megnevezéssel árulja az Ázsiából érkező póthajat.

Ha minőségi és egyedülálló valóban európai hajat szeretne, forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon széles kínálatunkból!

Tudnivalók a magyar póthajról

 

európai haj

 

Akik hajhosszabbításon gondolkodnak, legtöbben európai póthajat szeretnének. Ezzel szemben a magyar piacon megvásárolható póthajak kb. 95%-a ázsiai haj. Ennek oka az, hogy az egészséges hosszú európai hajat nagyon nehéz felkutatni.
Mi nap mint nap azért dolgozunk, hogy a lehető legjobb valóban európai - azon belül is magyar - póthaj készlettel állhassunk vásárlóink rendelkezésére.
A magyar haj többnyire vékonyszálú, puha, selymes tapintású, nagy arányban található világosabb tónusban. Aki nem szeretné festeni saját natúr haját, és hozzá illő festetlen póthajat szeretne, nagy valószínűséggel a magyar póthaj nyújt tökéletes megoldást. Ár tekintetében tisztában kell lennünk vele, hogy mivel ezt a típusú póthajat nagyon nehéz beszerezni, lényegesen drágább, mint az ázsiai póthaj !!
Ha összehasonlítjuk az ázsiai és az eredeti magyar póthaj élettartamát, akkor sok éves tapasztalatunk szerint a natúr, jól feldolgozott, egészséges ázsiai póthaj a tartósabb. Viszont vegykezelés nélküli világosabb hajat csak európai típusban találunk.
Nálunk megnézheti az eredeti európai és ázsiai póthajat is. Mindkét típussal foglalkozunk, így biztosan talál az Ön igényéhez és pénztárcájához megfelelő póthajat.
Nagyon nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk. Igyekszünk minden egyes esetben a vevőinknek a legjobbat nyújtani, jöjjön el hozzánk, hogy segíthessünk!

Ezért jöjjön el hozzánk, ezért vegye nálunk a hajat!

  • Nem mondjuk az ázsiaira, hogy európai haj.
  • A miénk a legnagyobb európai haj választék Közép-Európában.
  • Nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk és szakmai hozzáértésünk e téren, és erre a kijelentésünkre is maximális garanciát vállalunk!
  • Nem véletlenül szereztünk a hajkereskedés szakmán belül is nagy elismerést!

Egyébként hajhosszabbítás terén is a legprofibb csapattal rendelkezünk (a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt).

                                                                    

 

Minek köszönhető az európai haj népszerűsége?

A hajhosszabbítás a hölgyek körében évek óta igen népszerű, aminek segítségével látványosabb, dúsabb hajkoronára tehetnek szert.

A hajhosszabbításhoz különböző típusú póthajból válogathatnak, de az esetek többségében az európai hajra esik a választásuk.

Egyes esetekben csak az európai póthaj igazán alkalmas a saját hajhoz, ami nem kelt természetellenes hatást. Ugyanis vannak olyan hölgyek, akiknek extra vékonyszálú hajuk van, és ilyen típusú póthaj csak a valódi európai póthajak között található.

Az európai haj beszerzése sokkal körülményesebb, mint például az ázsiai póthajé, ezért a piacon rengeteg hamisítvánnyal is találkozhatunk, emiatt nagyon fontos, hogy csakis megbízható helyről szerezzük be az európai hajat! Mint minden póthajat, az európai hajat is igény szerint a saját hajunk színére festethetjük, vagy szőkíttethetjük, ennek köszönhetően mindenki megtalálja a hajához illő színárnyalatot. Az európai haj is szakszerű ápolást igényel, annak érdekében, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét, kifogástalan állapotát.

Nálunk valóban minőségi, európai póthajat talál!

Minek köszönhető az európai haj népszerűsége?
európai haj
hajker.hu
szláv haj

 

Ha európai póthajat vásárolna keressen fel minket elérhetőségeinken!