Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Facebook
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

+36 1 221 1192

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

BLOG

                                        GARANCIA

 

A  nálunk  vásárolt  és az általunk  feldolgozott  hajat (tresszelt, tincsezett)  minőségi  kifogás  esetén – rasztásodás – a  vásárlástól  számított  2  héten  belül  kicseréljük,  vagy  visszavásároljuk.

Ez a garancia abban az esetben  érvényes,  ha  mi készítettük elő hajhosszabbításhoz  és  semmilyen  vegyi  kezelés  pld. festés,  színezés, szőkítés  nem  történt  a  hajjal !

A  nem  általunk  feldolgozott  hajra  semmilyen  garanciát  nem  vállalunk!

Ha a  hajhosszabbításhoz  való  előkészületek (tresszelés, tincsezés) nem  nálunk történtek,  akkor  a  biztonsági  gumik  eltávolítása  után  semmilyen  garanciát   

nem  tudunk  vállalni! Ezért  a  megvásárolt hajat a fordult hajszálak  ellenőrzése céljából  még  a  gumik  meglétekor  ellenőrizzék  le úgy,  hogy  a  gumizás  alatt  mossák  meg  a  hajat kéz meleg vízben! 

Minőségi  kifogást  csak  sértetlen  gumizás  esetén  fogadunk  el !

Tehát feldolgozás, felrakás előtt ellenőrizzük le a hajat úgy, hogy mossuk meg!

A póthajon bárki által végzett vegykezelésért (szőkítés, festés, színezés) semmilyen garanciát nem vállalunk!  Tehát, ha a hajat bármilyen vegykezelés éri, onnantól kezdve részünkről a garancia már nem él !

Ha  nem  tetszik  az Ön által választott haj,  vagy  más  színre  gondolt,  mégis  inkább  más  minőséget  szeretne,  abban  az  esetben  nem  cseréljük  ki  a  hajat.

A garancia kizárólag közvetlen vásárlás esetén érvényes!  A nálunk vásárolt hajak továbbértékesítése esetén a garanciát a továbbértékesítőnek kell vállalnia!

Futárszolgálattal  küldött,  feldolgozatlan  hajra  a  kézhezvételtől  számított 14 nap visszavásárlási,  vagy  csere garanciát  biztosítunk  bontatlan copf, sértetlen  gumizás  esetén. A hajat eredeti állapotában vagyunk kötelesek visszavenni, más által szőkített, festett, feldolgozott (tresszelt, tincsezett) hajat nem áll módunkban visszavenni, kicserélni.

Személyes  vásárlás  alkalmával  a  feldolgozatlan  hajat sértetlen  gumizás esetén 2 napon  belül  80 %-os  áron  visszavásároljuk.  Feldolgozott  hajat (tresszelt, tincsezett)  nem  tudunk  visszavásárolni.

HAIR  Hajkereskedés


 

Balul sült el a hajfestés vagy a fodrász tönkretette a haját? A póthaj visszaadja önbizalmát!

póthajKönnyen megesik, hogy rossz döntést hoz valaki a fodrásznál, és levágatja a hosszú haját, az új frizura pedig nem a várakozásainak megfelelő lesz. A kontár fodrászok vagy az otthoni hajfestés áldozatainak gyakran meg kell válniuk tincseiktől, hogy a sérült haj regenerálódni tudjon. Nekik segíthet a póthaj vásárlása és annak viselése hajhosszabbítással. A póthaj nemcsak a haj hosszának növeléséhez alkalmas, de a természetes frizura dúsítására is. Az eredmény nagy mértékben függ attól is,  hogy milyen póthajat választ valaki és attól is, hogy  a hajhosszabbítást kire bízza, illetve milyen technikával teszik fel azt.

A természetes hatás érdekében, nekünk magyaroknak az európai póthaj kiválasztása az ajánlott. Ez az a típus, ami illik az eredeti hajunkhoz, nem üt el tőle és a minősége is kifogástalan. A szakszerűen illesztett európai póthaj akár két éven keresztül is hordható. Akinek egy kicsit erősebb szálú haja van, annak jó választás lehet az ázsiai póthaj, amennyiben jó minőségű, egy fejről levágott natúr copfot tudunk beszerezni! Ügyelni kell arra, hogy a megvásárolt póthaj valóban natúr legyen és olyan, amit nem kezeltek vegyszerrel. Ugyanis Ázsiában a hajak szőkítését, festését a legolcsóbb anyagokkal és technológiákkal végzik, ezért nem túl jó minőségűek.

A minőség mellett a mennyiség meghatározása is fontos. Ha valakinek dúsabb a haja, a hajhosszabbításhoz is több póthajra van szüksége.

A valódi póthaj hosszú távra szól. Aki alkalmi hosszabbítást, dúsítást szeretne, annak a vegykezelt, rövid élettartamú ázsiai póthaj is megfelelő. Keresse fel üzletünket, ha a póthajakból kiváló ár-érték arányúakat keres. Európai és ázsiai póthajak nagy választékát találja nálunk!

 

Mire kell ügyelni a póthaj kiválasztásakor?

póthaj Ha hajhosszabbításról van szó, manapság többféle típusú, hosszúságú póthaj közül is lehet válogatni.

Egyeseknek nehézséget okozhat kiválasztani az ideális póthajat, azonban, ha a vendég tisztában van a legfontosabb tudnivalókkal ezzel kapcsolatban, nem jelenthet kihívást döntést hozni.

Sokan már a hajhosszúságnál elakadnak. Ilyenkor érdemes figyelembe venni a testmagasságot, mert például egy 40 cm-es hosszúságú póthaj magasabb hölgyeknek csak a vállukig ér. Alacsony lányoknak ez a hosszúság akár a lapockát is érintheti. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a póthaj viselésével kihangsúlyozható a magasság, vagy pedig el lehet róla terelni a figyelmet. 

Az ideális póthaj megtalálásához a minőséget is előtérbe kell helyezni. A természetes hatás elérésének érdekében mindenképp olyan alapanyagra van szükség a hajhosszabbításhoz, ami szerkezetileg százszázalékban megegyezik a vendég eredeti hajával.

Ha kérdései lennének a témával vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon!

 

A legfontosabb tudnivalók a póthaj ápolásával kapcsolatban

póthaj ápolásA hajhosszabbítással foglalkozó szakemberek nem győzik kihangsúlyozni a vendégek számára, hogy mennyire fontos a póthaj rendszeres ápolása. Sokkal több törődést igényel, mint a saját haj, mert a póthaj nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást. Nem elegendő, ha a hölgyek csak bebalzsamozzák a hajukat. Naponta legalább fél órát szükséges foglalkozni a póthaj ápolásával!

A póthaj ápolásával kapcsolatban az első és legfontosabb teendő az alapos fésülés. Ha ez nem történik meg, rövid idő alatt összecsomósodik a haj, és csak nagy küzdelmek árán lehet megszabadulni a gubancoktól. A gondozás másik fontos része a hajpakolás és a hajvégápoló használata. A pakolást hetente kétszer ajánlott megismételni, a hajvégápolót pedig többször, akár háromszor, négyszer is lehet használni. A póthajak ápolásához azok az ideális samponok, balzsamok, amik tejproteint, keratint tartalmaznak. Viszont kerülnünk kell a szilikon, illetve magas alkohol tartalmú, valamint gyümölcssavas samponokat, ápolószereket!

Amennyiben kérdései lennének, vagy termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, hívjon telefonon!